Demo aanvragen

Signum Online Demo

Download Rapport OntwerperU kunt nu een demo account aan voor Signum Online aanvragen. Klik op onderstaande link om een aanvraag in te dienen. De gegenereerde account is 4 weken geldig en geeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend Signum Online uit te proberen.

Na aanvraag krijgt u een email met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord en de instructies hoe u kunt inloggen. U kunt dan inloggen in de demo omgeving van Signum. Let wel: de demo omgeving kunt u gebruiken om dingen uit te proberen, maar deze omgeving deelt u wel met andere gebruikers. Wilt u een eigen omgeving, vraag dan een Signum account aan. Profiteer nu van de actie en probeer Signum 3 maanden gratis uit.

Demo account aanvragen

Signum Online 3 maanden uitproberen

U kunt ook Signum Online 3 maanden gratis en vrijblijvend uitproberen. Na aanvraag wordt er speciaal voor u een aparte omgeving ingericht binnen Signum Online waarin u zich kunt oriŽnteren. Het is een volwaardige Signum omgeving. U kunt dus rapporten ontwerpen, rapporten (laten) invullen en afdrukken. Na 3 maanden beslist u of u Signum wilt blijven gebruiken.

Signum account aanvragen